Αρχική » Βράβευση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς από την ΕΣΕΕ για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά – OPEN MALL PIRAEUS!

Βράβευση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς από την ΕΣΕΕ για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά – OPEN MALL PIRAEUS!

by admin

Τιμητική διάκριση στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς απένειμε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλης Κορκίδης, σε αναγνώριση της επιτυχούς υλοποίησης  της δράσης Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πειραιά, κατά την διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΣΕΕ, την Κυριακή 3 Απριλίου και στο πλαίσιο της βράβευσης και των τεσσάρων Εμπορικών Συλλόγων – Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Αλεξανδρούπολης, που συνέδραμαν καταλυτικά στην υλοποίηση των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου (ΑΚΕ) .

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Νίκος Μανεσιώτης, που τόνισε τη σημαντικότητα της δράσης όσον αφορά στην ανάδειξη και τόνωση της τοπικής μας αγοράς και στην αναβάθμισή της ως ελκυστικό προορισμό για αγορές, διασκέδαση και φιλοξενία πολιτιστικών δρώμενων και εξέφρασε την ευχή να στηριχθεί  από τους Πειραιώτες, τους επισκέπτες της πόλης, αλλά και από τους τουρίστες της κρουαζιέρας, ώστε όλη αυτή η προσπάθεια να έχει θετικό αποτέλεσμα, για το πειραϊκό εμπόριο και την πόλη του Πειραιά γενικότερα.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ ανέφερε ότι «η λειτουργία των Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου αναμένεται να αποφέρει εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, τόσο στον τομέα της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δοκιμάζονται σκληρά στην παρούσα συγκυρία, όσο και στην αναβάθμιση της τοπικής παραδοσιακής αγοράς» και τόνισε ότι η ΕΣΕΕ θα αναδείξει τον θεσμό των Open Mallως καλή πρακτική και για άλλες πόλεις στο μέλλον.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την