Αρχική » Πρόσκληση ΕΣΠ στα μέλη σε συμμετοχή σε προωθήτικές ενέργειες για Black Friday & Cyber Monday

Πρόσκληση ΕΣΠ στα μέλη σε συμμετοχή σε προωθήτικές ενέργειες για Black Friday & Cyber Monday

by admin

Αρ. Πρωτ. 1509

Πειραιάς,21/11/2023

Προς τα Μέλη του

Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

_________________________

 

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,     

H Αγορά του Πειραιά θα συμμετέχει στον διεθνή θεσμό της «Black Friday», την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 όπως και της «Cyber Monday» που ακολουθεί,  τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο του κοινού μας στόχου, που είναι η τόνωση της αγοραστικής κίνησης, καλούμε όσα μέλη μας επιθυμούν να συμμετέχουν στις προωθητικές αυτές ενέργειες, προσφέροντας είδη της επιχείρησης τους στους πελάτες – καταναλωτές σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Υπενθυμίζουμε, ότι κατά τη διενέργεια των προσφορών θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς, στα σημεία όπου πωλούνται τα προσφερόμενα προϊόντα, η αρχική και η νέα μειωμένη τιμή των προϊόντων, με αναφορά στην κατάλληλη μονάδα μέτρησης ανά προϊόν.

Σε κάθε ανακοίνωση περί μείωσης τιμής, υποδεικνύεται η προγενέστερη τιμή που εφάρμοζε ο έμπορος για καθορισμένο χρονικό διάστημα πριν από την εφαρμογή της μείωσης της τιμής. Ως προγενέστερη τιμή νοείται η χαμηλότερη τιμή που εφάρμοσε ο έμπορος κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος όχι συντομότερο των τριάντα (30) ημερών πριν από την εφαρμογή της μείωσης της τιμής. Όταν το προϊόν κυκλοφορεί στην αγορά για λιγότερο από τριάντα (30) ημέρες, ως προγενέστερη τιμή νοείται η χαμηλότερη τιμή που εφάρμοσε ο έμπορος κατά τη διάρκεια χρονικού διαστήματος δέκα (10) ημερών πριν από την εφαρμογή της μείωσης της τιμής.

Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν  ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται πρόστιμα λόγω λάθους και μάλιστα σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη εποχή.

 

Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι τα εμπορικά καταστήματα σύμφωνα με τη νομοθεσία μπορούν να είναι ανοικτά την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, με προτεινόμενο από το Σύλλογό μας ωράριο λειτουργίας 11:00 π.μ. έως 4.00 μ.μ.

 

Καλές δουλειές!!!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                 ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ                ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ        

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την