Αρχική » “Pireapp” και 15510 – Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Δήμο Πειραιά

“Pireapp” και 15510 – Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Δήμο Πειραιά

by espireas

Στα πλαίσια των προσπάθειών μας, για την όσο το δυνατό καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων  που καθημερινά βιώνουμε, όχι μόνο σαν επιχειρηματίες, αλλά και σαν δημότες αυτής της πόλης, θέλουμε να  ενημερώσουμε για την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά, που έχει ως στόχο την καταγραφή και την επίλυση των προβλημάτων.

Πρόκειται για την εφαρμογή «Pireapp» για smartphones, iPhone & Android και την τηλεφωνική γραμμή 15510.

Το «Pireapp» είναι μια εφαρμογή πολύ απλή, τόσο στη χρήση, όσο και στον τρόπο λειτουργίας της. Ουσιαστικά ο χρήστης κατεβάζει την εφαρμογή, πραγματοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια εντοπίζει το πρόβλημα, το φωτογραφίζει (εκείνη την ώρα γίνεται αυτόματη αποθήκευση του στίγματος τοποθεσίας) και το στέλνει στον Δήμο. Ο διαχειριστής του συστήματος, αναθέτει το πρόβλημα στην αρμόδια υπηρεσία, που είναι υπεύθυνη για την επίλυση και την ενημέρωση του συστήματος. Όταν το σύστημα ενημερωθεί, ενημερώνεται αυτόματα και ο δημότης.

Εναλλακτικά ο ενδιαφερόμενος μπορεί να καλέσει στο 15510, όπου απαντάει ο τηλεφωνητής, καταγράφει στο λογισμικό το πρόβλημα, την περιγραφή και την τοποθεσία και κάνει την ανάθεση στην αρμόδια υπηρεσία. Μόλις το πρόβλημα επιλυθεί, ο δημότης ενημερώνεται τηλεφωνικά.

Πρόκειται για μια πραγματικά σύγχρονη πρωτοβουλία, μια καλή αρχή, που όπως έχουμε διαπιστώσει όντως έχει θετικά αποτελέσματα και γι αυτό προτρέπουμε τους συναδέλφους να κάνουν χρήση της.

Φυσικά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, είναι πάντα στη διάθεση των μελών του για καταγραφή και προώθηση των θεμάτων που έχουν εντοπίσει και χρήζουν αντιμετώπισης.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την