Αρχική » ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

by admin

ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ

 

Με την ευκαιρία της έναρξης του γιορτινού ωραρίου την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς καλεί τους  καταναλωτές να επιλέξουν για τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους την Αγορά του Πειραιά, που αποτελεί τον απόλυτο προορισμό προσφέροντας μια υπέροχη αγοραστική εμπειρία και να επωφεληθούν από τις ασυναγώνιστες τιμές, την εξαιρετική ποιότητα και την ποικιλία ειδών που διαθέτει .

Ο  Πειραιάς και τα καταστήματα του έχουν στολιστεί Χριστουγεννιάτικα και υποδέχονται με λάμψη τις φετινές γιορτές. Οι καταναλωτές και οι επισκέπτες της πόλης μας θα έχουν την  ευκαιρία να απολαύσουν τις αγορές τους και τη βόλτα τους στην φωτεινή πόλη μας, μέσα σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα, με το χωριό των ξωτικών, καρουζέλ, το τρένο της χαράς, μάγους, Αϊ Βασίληδες, πολλές εκπλήξεις, μουσικά και χορευτικά δρώμενα που θα εκτυλίσσονται σε όλους τους δρόμους της πόλης.

Σας καλούμε σε μια ξεχωριστή γιορτινή αγορά και σε μία βόλτα στην λαμπερή πόλη μας, για να ζήσουν την μαγεία των Χριστουγέννων!

Γραφτείτε στο newsletter του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για να μάθετε πρώτοι τα νέα της αγοράς.

Βρείτε τις προηγούμενες μας ενημερώσεις: Εβδομαδιαία Ενημέρωση

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την