Αρχική » O ΕΣΠ απέκτησε viber

O ΕΣΠ απέκτησε viber

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για άμεση, σύγχρονη και ακόμη πιο αποτελεσματική ενημέρωση των μελών του,  διευρύνει τα μέσα  επικοινωνίας μαζί τους και βρίσκεται πλέον και στη δημοφιλή εφαρμογή Viber στο σύνδεσμο https://invite.viber.com/?g2=AQBl9wjpPlaoN1AvfuZ%2FGfF1UTnmr6fY42zkzmjbsK%2B45nbojPXHw94Ii4A%2BTtw1

Έτσι τα μέλη μας, έχουν πλέον τη δυνατότητα να  ενημερώνονται για τα  πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα νέα, όπως ενέργειες, παρεμβάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, δράσεις και εκδηλώσεις του Συλλόγου, θέματα πόλης και επικαιρότητας  και γενικά πληροφορίες που αφορούν τον εμπορικό κόσμο.

Στην περίπτωση που δεν έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω viber, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την