Αρχική » Ιουνίος 2023

Ιουνίος 2023

by admin

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

για τον Ιουνίου του 2023

Με σχετικό ΔΤ, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 20 και 21 Ιουνίου 2023.

Δελτίο Τύπου με τις δηλώσεις του ΕΣΠ με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα & την ανάδειξη αυτοδύναμης Κυβέρνησης.

Επιστολή υπενθύμισης ΕΣΠ προς τον κ. Κων/νο Σχισμένο, Διευθυντή Διεύθυνσης, Αστυνομίας Πειραιά σχετικά με το πρόβλημα της αυξημένης διακίνησης των λαθραίων τσιγάρων από μέλη οργανωμένων κυκλωμάτων πώλησης παράνομων προϊόντων καπνού, τα οποία αποθηκεύουν σε εγκαταλελειμμένα καταστήματα και αυτοκίνητα που είναι μόνιμα παρκαρισμένα επί της οδού Καποδιστρίου, αλλά και σε εξωτερικούς χώρους του ΗΣΑΠ.

Συγκροτήθηκε σε σώμα τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, που προέκυψε από τις εκλογές που διεξήχθησαν στις 20 και 21 Ιουνίου.

Συγχαρητήρια επιστολή ΕΣΠ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για την μεγάλη εκλογική νίκη του, με ειλικρινείς ευχές  για μια νέα περίοδο δημιουργικής και αποδοτικής διακυβέρνησης και με την διαβεβαίωση ότι ο επιχειρηματικός κόσμος του Πειραιά είναι πρόθυμος για κάθε συνεργασία, που θα συμβάλλει στην επιτάχυνση της οικονομικής ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Συγχαρητήρια επιστολή ΕΣΠ προς τον κ. Κώστα Κατσαφάδο, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκφράζοντας  τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την τοποθέτησή του ως  Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη με ευχές για υγεία και καλή δύναμη για μια δημιουργική, επιτυχημένη θητεία.

Συγχαρητήρια επιστολή ΕΣΠ προς την κα Δόμνα Μιχαηλίδου, Υφυπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την τοποθέτησή της ως Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με ευχές για υγεία και καλή δύναμη για μια δημιουργική, επιτυχημένη θητεία.

Ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, εξέφρασαν με επιστολή τους τα συλλυπητήριά τους  προς την οικογένεια του θανόντος, Παναγιώτη Μελά.

Επισημάνσεις του ΕΣΠ προς τα μέλη του, για την ένταξή τους στην υπηρεσία TAX FREE, δεδομένης της έναρξης της τουριστικής σεζόν και της μεγάλης προσέλευσης των τουριστών της κρουαζιέρας, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων αναμένεται θα φτάσουν τις 850, εκ των οποίων οι 650 θα είναι home port.

Συγχαρητήριες επιστολές εστάλησαν εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς σε όλους του Υπουργούς και τους Βουλευτές Α’ & Β’ Πειραιά.

Το νέο Πρόγραμμα «Αττική» 2021-2027 και το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΠΕΠ) «Αττική» 2014-2020 στο επίκεντρο των συνεδριάσεων των αρμόδιων Επιτροπών Παρακολούθησης που συνεδρίασαν στις 27 Ιουνίου υπό την προεδρία του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπροσώπων των Υπουργείων, δημάρχων, εκπροσώπων των δύο βαθμών Αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων.

Τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς, εκπροσώπησε ο Πρόεδρος, Θ. Καπράλος.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Πειραιά, κ. Ι. Μώραλη προς τον κ. Θεόδωρο Καπράλο, Πρόεδρο του ΕΣΠ, για την επανεκλογή του στην θέση του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

Δείτε την δήλωση του Προέδρου του ΕΣΠ στο πλαίσιο της Διαβούλευσης του Δημάρχου Πειραιά με τον ΕΣΠ για την ΟΧΕ (Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση).

27.06.2023 |

Συνέντευξη του Προέδρου του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλου από την εκπομπή “Ζούμε Αληθινά” με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

28.06.2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο Κανάλι Ένα 90.4 συζητάει τα πρώτα μέτρα της Κυβέρνησης.

Ιούνιος 2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο ACTION 24 συζητάει για τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από την νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (Α’ Μέρος).

Ιούνιος 2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο ACTION 24 συζητάει για τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από την νέα διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας (Β’ Μέρος).

Ιούνιος 2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στην Naftemporiki συζητάει πριν την διεξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων των εκλογών, για τις προσδοκίες του εμπορικού κόσμου από την νέα Κυβέρνηση.

Ευχαριστήρια επιστολή εκ μέρους του ΕΣΠ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και του εμπορικού κόσμου της πόλης, σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και με την ευγενική χορηγία τους στήριξαν την Επίδειξη Μόδας του Συλλόγου και συνέβαλαν ουσιαστικά ώστε να επιτευχθεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που, κέρδισε τις εντυπώσεις και απόλαυσαν οι καλεσμένοι.

Επιστολή εκ μέρους του ΕΣΠ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προς τον κ. Βαγγέλη Οικονόμου, η απουσία του οποίου από τα Διοικητικά Συμβούλια θα είναι αισθητή, μεταφέροντας του την ελπίδα ότι θα παραμείνει πάντα στο πλευρό του Συλλόγου, για να συνδράμει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ και του εμπορικού κόσμου της πόλης, για την ουσιαστική βοήθεια και την έμπρακτη στήριξή του στην επιτυχημένη διοργάνωση της Επίδειξης Μόδας της Πέμπτης 1ης Ιουνίου.

Πραγματικά λαμπερή ήταν η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, την Πέμπτη, 1 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την επίσκεψη του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη στα γραφεία του ΕΣΠ, την Τετάρτη, 7 Ιουνίου, όπου παρουσίασε στον Πρόεδρο & στα μέλη του Συλλόγου, τους βασικούς άξονες της νέας  Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης & με τη σειρά τους ο Πρόεδρος & τα μέλη κατέθεσαν σχετικές προτάσεις.

«Ο κόσμος έχει αλλάξει προτεραιότητες», τονίζει ο Θ. Καπράλος, Πρόεδρος του ΕΣΠ και Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ στο www.powergame.gr.

Ο κ. Καπράλος διαπιστώνει επιβράδυνση του τζίρου, ειδικά στις επιχειρήσεις ένδυσης -υπόδησης, καθώς τα είδη που εμπορεύονται δεν αποτελούν προτεραιότητα για τον καταναλωτή.

Η κ. Μαρία Πιττάκη, Αντιπρόεδρος ΕΣΠ, σε συνέντευξή της στο Κανάλι Ένα, για την Επίδειξη Μόδας του ΕΣΠ και τον διαγωνισμό για την καλύτερη Γαλάζια Βιτρίνα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την