Αρχική » Λειτουργία των Εμπορικών Καταστημάτων στις 2 Ιανουαρίου 2017

Λειτουργία των Εμπορικών Καταστημάτων στις 2 Ιανουαρίου 2017

by admin

“Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 τα καταστήματα του Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα και με την επιστολή που σας στείλαμε με το προτεινόμενο γιορτινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Την ίδια τακτική έχουν ακολουθήσει όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι ανά την Ελλάδα, γιατί όπως είθισται εθιμοτυπικά η 2 Ιανουαρίου είναι μια κατά έθιμον αργία.

Δυστυχώς, όπως πληροφορηθήκαμε, μεγάλα πολυκαταστήματα και εμπορικά κέντρα έχουν ανακοινώσει ότι θα είναι ανοικτά την συγκεκριμένη μέρα.

Δεδομένου ότι η απόφαση περί μη λειτουργίας των καταστημάτων την Δευτέρα 2/1 δεν είναι δεσμευτική, εν τούτοις επειδή θεωρούμε ότι για τα μικρά και μεσαία καταστήματα σίγουρα δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως εμπορικό ενδιαφέρον, παρά και την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας και τους συνεργάτες μας εργαζόμενους, εμμένουμε και στηρίζουμε την απόφασή μας και δεν υιοθετούμε τέτοιου είδους πρακτικές που εξυπηρετούν μόνο τα συμφέροντα μεγάλων πολυεθνικών.”

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την