Αρχική » Ενημέρωση μελών – Ο Πειραιάς ντύνεται στα κόκκινα. Κόκκινη Νύχτα 2023

Ενημέρωση μελών – Ο Πειραιάς ντύνεται στα κόκκινα. Κόκκινη Νύχτα 2023

by admin

ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. 1532

Πειραιάς, 05/12/2023

Προς τα Μέλη του

Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

________________________

«ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ» ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου η Αγορά του Πειραιά ντύνεται στα κόκκινα και γίνεται όλη η πόλη μας για μεγάλη γιορτή.  

 

Στην «ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΥΧΤΑ»,  που διοργανώνουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τα καταστήματα της πόλης μας παραμένουν ανοιχτά (προαιρετικά) μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές και ειδικές τιμές.

 

Ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ Βασίληδες, θα κατακλύσουν την πόλη,  βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις. «Θρυλική» νότα στο γιορτινό event  θα δώσει η μασκότ  του Ολυμπιακού, με δώρα και φωτογραφίες με τα παιδιά!

Μουσικά και χορευτικά δρώμενα, καθώς και magic shows θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν, στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου, από τις 17:30, ενώ η βραδιά  θα ολοκληρωθεί με τη  συναυλία του συγκροτήματος «The Swingin Cats». 

Κοινός στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την πόλη και να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης μας!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα αγκαλιάσετε και φέτος αυτή την σημαντική για την πειραϊκή αγορά δράση,  με τη συμμετοχή σας, τα στολισμένα καταστήματά σας, με τις γιορτινές ελκυστικές τιμές σας και κυρίως με τη φιλόξενη – γιορτινή διάθεσή σας.

Για την προβολή της δράσης και τη γνωστοποίησή της στο καταναλωτικό κοινό, σας διαβιβάζουμε σχετική αφίσα να αναρτήσετε στη βιτρίνα σας και σας προτείνουμε να ενημερώσετε σχετικά μέσα από τα social media της επιχείρησής σας ή με όποιο άλλο τρόπο επιλέξετε, τους πελάτες σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

Γραφτείτε στο newsletter του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς για να μάθετε πρώτοι τα νέα της αγοράς.

Βρείτε τις προηγούμενες μας ενημερώσεις: Εβδομαδιαία Ενημέρωση

Κόκκινη νύχτα στον Πειραιά - 2023

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την