Αρχική » Fashion Show Piraeus 2019

Fashion Show Piraeus 2019

by espireas

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Συλλόγου μας στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2019» και με σκοπό την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών επιχειρήσεων και την προβολή της πόλης μας, διοργανώνουμε  ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ και ώρα 8.30 μ.μ.

Στην επίδειξη, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά και την εταιρεία «Fashion & Show», που θα αναλάβει και τα σχετικά διαδικαστικά, θα μετέχουν καταστήματα με είδη γυναικείας και ανδρικής ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, που θα παρουσιάσουν τις τάσεις της νέας σεζόν.

Σας καλούμε  να παρακολουθήσετε το λαμπερό αυτό fashion show που θα παρουσιάσει η κ. Νόνη Δούνια και θα πλαισιωθεί από επαγγελματίες μοντέλα, μουσική και χορευτικά δρώμενα.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την