Αρχική » Eνημερωτική Εκδήλωση για τη δράση “Ψηφιακό Βήμα”

Eνημερωτική Εκδήλωση για τη δράση “Ψηφιακό Βήμα”

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, διοργανώνει για τα μέλη του ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Δράση “Ψηφιακό Βήμα” του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020), την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρα 6.00 μ.μ. στην αίθουσα «Σπύρος Μπρούσκαρης» του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Γεωργίου Κασιμάτη 1 Πλ. Οδησσού – 1ος όροφος .

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, όπως προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού ΤΠΕ, απαραίτητου για τη λειτουργία της επιχείρησης και την εξασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, προμήθεια και παραμετροποίηση λογισμικού κ.λπ. και η παρουσίασή του θα γίνει από εκπρόσωπο του ΚΕΚ ΑΠΟΨΗ.

Σημειώνεται, ότι μέσω της δράσης, δίνονται πολύ καλές ευκαιρίες σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκσυγχρονίσουν  την ψηφιακή τους παρουσία και να βελτιώσουν τις υποδομές τους στο χώρο των δικτύων και του Internet.

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την