Αρχική » «Βαλεντίνοι» της Επιχειρηματικότητας

«Βαλεντίνοι» της Επιχειρηματικότητας

by admin

Ωστόσο, σήμερα, οι έμποροι βιώνουμε μια ακόμα χρόνια αβεβαιότητας, όμως, είμαστε ακόμα εδώ, απαιτώντας να γίνουν τα αυτονόητα που θα σώσουν την δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα και θα δώσουν επιτέλους προοπτική όχι μόνο στις οικογένειές μας, αλλά και στην ελληνική οικονομία.

Το εμπόριο είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει στην προσπάθεια, για να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη χώρα και να πάρει τη θέση που της αξίζει στο ευρωπαϊκό στερέωμα και ζητά να γίνουν χωρίς χρονοτριβή οι απαραίτητες δραστικές αλλαγές, που  θα σπάσουν το σπιράλ της ύφεσης και θα φέρουν την πολύ-αναμενόμενη ανάπτυξη της Χώρας μας.

Ξέρουμε ότι εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Μάθαμε να δουλεύουμε, να παράγουμε και να δημιουργούμε. Και ζητάμε αυτό ακριβώς : «Αφήστε μας να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας, αφήστε μας να δουλέψουμε όχι μόνο για να πληρώνουμε, αλλά και για να δημιουργούμε!  Άλλωστε εμείς είμαστε ερωτευμένοι με την δουλειά μας…».

Την Τρίτη 14 Φεβρουάριου, ενήμερα της επετείου ίδρυσής του, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τα καταστήματα του Πειραιά γιορτάζουν  τον Αγ. Βαλεντίνο και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους  σε μια μεγάλη γιορτή στην καρδιά του Open Mall Piraeus -στη συμβολή των οδών Σωτήρος & Καραΐσκου- από τις 5.30 το απόγευμα με μουσική, κεράσματα, πολλές εκπλήξεις, κληρώσεις και δώρα με την ευγενική χορηγία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.

Η Αγορά του Πειραιά γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι και προσκαλεί τους καταναλωτές να έλθουν στην πόλη μας, να γιορτάσουν, να διασκεδάσουν, να κερδίσουν κάνοντας τις αγορές τους  από τα καταστήματα με το σήμα locito και να πάρουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό με δώρο ένα ταξίδι για δυο στο ΜΟΝΤΑΝΑ SPA HOTEL στο Καρπενήσι.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την