Αρχική » Διοργάνωση από το Δήμο Πειραιά μεγάλης αποκριάτικης γιορτής για τα παιδιά στο πεζόδρομο της οδού Σωτήρος

Διοργάνωση από το Δήμο Πειραιά μεγάλης αποκριάτικης γιορτής για τα παιδιά στο πεζόδρομο της οδού Σωτήρος

by admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα μέλη του την ακόλουθη ενημερωτική επιστολή:

“Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε, ότι ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι στον πεζόδρομο της οδού Σωτήρος.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναυλία με το συγκρότημα των OtherView στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Σωτήρος, μουσική από DJ επί της Καραϊσκου & Σωτήρος, κατά μήκος του δρόμου θα στηθούν φουσκωτά παιχνίδια, ενώ ανιματέρ και μασκαράδες θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Επειδή αναμένεται αυξημένη επισκεψιμότητα, ζητούμε την κατανόησή σας και σας προτείνουμε να συμμετέχετε και να στηρίξετε τη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά και τις μητέρες τους, με κεράσματα ή με όποιο άλλο τρόπο εσείς επιλέξετε, ώστε να δημιουργηθεί μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και να προσελκύσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών – καταναλωτών, αναδεικνύοντας τη φιλοξενία του Πειραιά και της πειραϊκής αγοράς.”

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την