Αρχική » Κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, ζητά τη βοήθεια σας στην προσπάθεια στήριξης των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά,  “Ο Καλός Ποιμήν”, που εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα Καμίνια του Πειραιά.

Η Στέγη, φιλοξενεί εγκαταλελειμμένα, ψυχικά και σωματικά κακοποιημένα μικρά και μεγαλύτερα παιδιά -αγόρια και κορίτσια- ηλικίας από 4 έως 18 ετών, που προέρχονται από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον .

Συγκεντρώνουμε στα γραφεία μας μέχρι τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου ρούχα, αθλητικά παπούτσια, εσώρουχα, κάλτσες και παιχνίδια, για να γεμίσουμε με το περίσσευμα της αγάπης μας ένα μικρό μέρος από τα κενά που έχει δημιουργήσει η σκληρή πραγματικότητα.

Δεδομένου, ότι η αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής μας ταυτότητας, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε να μην λείψει τίποτε από αυτά τα παιδιά τις γιορτινές μέρες.

Για την προσφορά ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συλλόγου.


You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την