Αρχική » Έργα Ανάπλασης της οδού Σωτήρος, από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Γρηγορίου Λαμπράκη

Έργα Ανάπλασης της οδού Σωτήρος, από Ηρώων Πολυτεχνείου έως Γρηγορίου Λαμπράκη

by admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα Μέλη του την ακόλουθη επιστολή :

” ΘΕΜΑ: «Έργα ανάπλασης της οδού Σωτήρος, από Ηρ. Πολυτεχνείου έως Γρ. Λαμπράκη».

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από την Δημοτικό Αρχή Πειραιά, τα έργα ανάπλασης του πεζοδρόμου της οδού Σωτήρος Διός, θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016.

Σημείο έναρξης ορίστηκε η Γρ. Λαμπράκη, ενώ οι εργασίες θα περιλαμβάνουν κάθε φορά δυο οικοδομικά τετράγωνα, ήτοι: Γρ. Λαμπράκη – Ανδρούτσου – Υψηλάντου.

Ολοκλήρωση των εν λόγω εργασιών αναμένεται, σύμφωνα με τον προγραμματικό και τα λεγόμενα της Δημοτικής Αρχής, έως το τέλος του μηνός Νοεμβρίου.

Δεδομένων των δυσκολιών που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, καθ΄όλη την διάρκεια του έργου, ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας για την εύρυθμη πορεία των εργασιών.

Ακόμη, σας γνωρίζουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς -στα πλαίσια των δυνατοτήτων του- θα κάνει ό,τι είναι εφικτό,  ώστε το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων και η προσβασιμότητα των καταναλωτών.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.”

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την