Αρχική » 36ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας-ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

36ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας-ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

by admin

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Τόπος διεξαγωγής : Πειραιάς, Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Απόσταση : 13,5 χιλιόμετρα για Ενήλικες και 1.500 μ για παιδιά και μαθητές μέχρι 18 ετών.

Ώρα προσέλευσης δρομέων: 08.30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 13,5 χλμ: 09.30 π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 1.500 μ. ( παιδιά μέχρι 18 ετών ) : 09.40 π.μ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και τον Δήμο Πειραιά – Τμήμα Αθλητισμού, Θεάτρων & Κινηματογράφων διοργανώνουν τον 36o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας – Γύρο Πειραιά (13,5 χιλιομέτρων) καθώς και τον Αγώνα 1.500 μ. για παιδιά μέχρι 18 ετών την Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Ο αγώνας τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Πειραιά.

Στην προσπάθεια του Σ.Δ.Υ.Πειραιά για την ενίσχυση κοινωνικών φορέων, οι δρομείς κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής, θα καταβάλουν το ποσό των 5 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού για τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου «Δρομείς Ελπίδας».

1) Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά  στην ιστοσελίδα  (www.sdypir.gr).

  1. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 21:00, εκτός και αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα το όριο των 1.000 συμμετοχών.
  2. Θα υπάρχει και η δυνατότητα ομαδικών εγγραφών, για συμμετοχές άνω των 10 αθλητών. Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται μαζικά, από τον υπεύθυνο της κάθε ομάδας (Θα οριστεί κατά την εγγραφή). Αυτό ισχύει και για τους δύο αγώνες.
  • Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα (δεν θα υπάρχει γραμματεία).
  • Για τον αγώνα των 1.500 μ. των παιδιών μέχρι 18 χρονών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται από τη σχετική πλατφόρμα  www.sdypir.gr μέχρι την Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 στις 21:00.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την