Αρχική » 27-31 Μαρτίου 2023

27-31 Μαρτίου 2023

by admin

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

27-31 Μαρτίου 2023

Επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, Αντιδήμαρχο Οδοποιίας & Αποχέτευσης για την ενημέρωση αιτημάτων των μελών του.

Συγχαρητήρια επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο – Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Ένωσης Συνταξιούχων Εμπόρων Πειραιά για την επάξια εκλογή του στη θέση του Προέδρου της ΕΣΕΠ.

Δελτίο Τύπου του ΕΣΠ για την πραγματοποίηση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του ΕΣΠ, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, όπου εξετάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ για την χρονιά που πέρασε και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ακολούθησε Ημερίδα παρουσίασης της υπηρεσίας Tax Free, που διοργανώθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Planet», στα πλαίσια των καινοτόμων πρωτοβουλιών και ενημερωτικών δράσεων που διοργανώνει ο ΕΣΠ για τα μέλη του.

Δελτίο τύπου του ΕΣΠ για την επιστολή που απέστειλε στον Αν. Υπουργό Οικονομικών κ. Θ. Σκυλακάκη και στον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων κ. Γ. Πιτσιλή,  με αίτημα την ένταξη ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων διατροφής στην υπηρεσία Tax Free.

Τη συνεργασία τους για την προώθηση και διεθνή διαφημιστική προβολή του «Shopping in Greece» ως στοιχείο που αναβαθμίζει την τουριστική εμπειρία στη χώρα μας επισημοποίησαν το Υπουργείο Τουρισμού και η ΕΣΕΕ κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 30/3, ανάμεσα στον Υπουργό Τουρισμό κ. Βασίλη Κικίλια και τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Γιώργο Καρανίκα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και του Β΄ Αντιπροέδρου της ΕΣΕΕ κ. Θοδωρή Καπράλου.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ: https://esee.gr/synantisi-tis-esee-me-ton-ypoyrgo-toyr-2/

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η μαθητική παρέλαση και η τελετή κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Γεώργιου Καραϊσκάκη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στην οποία στεφάνι κατέθεσε και ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος.

Κατάθεση στεφάνου από την Αντιπρόεδρο του ΕΣΠ, κα Μ. Πιττάκη, σε εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Πολίτη και Πολιτευτή Ελ. Βενιζέλο της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά  «Η Ομόνοια».

Δελτίο Τύπου ΕΣΠ για την διεξαγωγή της ημερίδας παρουσίασης της υπηρεσίας Tax Free , που διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023, σε συνεργασία με την εταιρεία «Planet».

Ενημέρωση του ΕΣΠ προς τα μέλη του σχετικά με τη συνεργασία που έχει αποκτήσει με την εταιρεία «Planet», η οποία έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία της υπηρεσίας Tax Free και έχει κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής αγοράς για τις υπηρεσίες επιστροφής ΦΠΑ.

Δεδομένου, ότι το όφελος του Tax-free shopping είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις επιχειρήσεις, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες και να αυξήσουν την τουριστική δαπάνη, ο ΕΣΠ προτρέπει τα μέλη του να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να εγγραφούν, καθώς η εταιρεία «Planet» προσφέρει αποκλειστικά στα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, οικονομική πρόταση ανταμοιβής για την ένταξή τους.

Ενημέρωση του ΕΣΠ για το προτεινόμενο Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στον Πειραιά, που θα ισχύσει από την Πέμπτη 6 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου 2023.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ και Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ, κ. Θ. Καπράλος συζητάει στη naftemporiki.gr για την τροπολογία του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, αλλά και την έρευνα για στρατηγική σύνδεση του τοπικού εμπορικού εμπορικού καταστήματος με τον τουρισμό.

01.04.2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, Θ. Καπράλος στην εκπομπή Αντιπαραθέσεις συζητάει για την επιρροή της εκλογικής περιόδου στην κινητικότητα του εμπορίου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την