Αρχική » 20 – 24 Μαρτίου 2023

20 – 24 Μαρτίου 2023

by admin

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

20 – 24 Μαρτίου 2023

Ενημέρωση του ΕΣΠ προς τα μέλη του σχετικά με την διοργάνωση ημερίδας για την παρουσίαση της υπηρεσίας TAX FREE στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την ενίσχυση της αγοραστικής δύναμης των πειραϊκών επιχειρήσεων και την προσέλκυση τουριστών στην πειραϊκή αγορά.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Μαρτίου και ώρα 5.00 μ.μ. σε συνεργασία με την εταιρεία «Planet», στην αίθουσα «Γεώργιος Κασιμάτης» του ΕΒΕΠ (Γ. Κασιμάτη 1, Πλ.Οδησσού-2ος όροφος).

Eπιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Γιάννη Μώραλη, Δήμαρχο Πειραιά για τις προϋποθέσεις που πρέπει να τηρηθούν από τους διοργανωτές της Παγκρήτιας Έκθεσης: Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση & τοπικές γεύσεις Ελλάδος» από 1 έως και 9 Απριλίου στο Πασαλιμάνι.

Επιστολή ΕΣΠ προς τον κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, Αντιδήμαρχο Οδοποιίας & Αποχέτευσης για το πρόγραμμα ανακατασκευής-ασφαλτόστρωσης δρόμων του Δήμου Πειραιά, κατόπιν πολλών ερωτημάτων που έχει δεχθεί ο ΕΣΠ από τα μέλη του, σχετικά με θέματα οδοποιίας.

ΔΤ του ΕΣΠ με αφορμή τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 9,4%.

Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΣΠ προς τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, για την θετική ανταπόκρισή του στο πάγιο αίτημα του Συλλόγου για την διαγράμμιση των χώρων φορτοεκφόρτωσης στις οδούς Βασ. Γεωργίου και Γρ. Λαμπράκη, που είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων.

Επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Αλέξανδρο Αργουδέλη, Αντιδήμαρχο Οδοποιίας & Αποχέτευσης του Δήμου Πειραιά για την τοποθέτηση πινακίδων ονοματοθεσίας σε συγκεκριμένα σημεία, με αφορμή παράπονα μελών του Συλλόγου που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά επί της οδού Ναυαρίνου και των παράπλευρων δρόμων.

Επιστολή του ΕΣΠ προς τον κ. Γρηγόρη Καψοκόλη, Αντιδήμαρχο Προσόδων & Εμπορίου του Δήμου Πειραιά, με την οποία ο ΕΣΠ εκφράζει την ικανοποίησή του σχετικά με την έναρξη των προσπαθειών της υπηρεσίας του, για την αποκατάσταση των κοινόχρηστων χώρων από αυθαίρετη κατάληψη.

20.03.2023

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος συζητάει στα Παραπολιτικά 90,1 για το θέμα της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο τηλεοπτικό κανάλι one συζητάει για την παύση των εμπορικών σιδηροδρομικών δρομολογίων, αλλά και τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την