Αρχική » 17 – 28 Ιουλίου 2023

17 – 28 Ιουλίου 2023

by admin

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

17 – 28 Ιουλίου 2023

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 19 Ιουλίου, μεταξύ του Προέδρου και των μελών του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Γαβρίλη, στα γραφεία του ΕΣΠ.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, την Παρασκευή, 21 Ιουλίου του Προέδρου του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλου με τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη, στην οποία συμμετείχαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, κ.  Ν. Κασιμάτης, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Μ. Χατζηιωάννου, ο Ταμίας, κ. Α. Οβακιμιάν και το μέλος του ΔΣ του ΕΣΠ, Γ. Σωτηρίου.

Ο ΕΣΠ ενημερώνει τα μέλη του, ότι τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 9 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 23 Αυγούστου, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών.

Σε περίπτωση ανάγκης, θα μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου κ. Μ. Χατζηιωάννου, 6906060724 ή με τον Πρόεδρο, κ. Θ. Καπράλο 6936939194.

Ο  ΕΣΠ, με την ευκαιρία επίσκεψης του νέου Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μ. Βαρβιτσιώτη στο Δ.Σ. του ΕΒΕΠ, αλλά και της συνάντησης που πραγματοποίησε η ΕΣΕΕ με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Γ. Παππά, κατέθεσε τους στόχους του για την «εκμετάλλευση» του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα και τις ενέργειες που έχει προβεί για την προβολή και τόνωση της αγοραστικής κίνησης των πειραϊκών καταστημάτων.

Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την