Αρχική » 17-21 Απριλίου 2023

17-21 Απριλίου 2023

by admin

Η εβδομαδιαία ενημέρωσή σας από τον Εμπορικό  Σύλλογο Πειραιώς

17 – 21 Απριλίου 2023

Επιστολή ΕΣΠ προς τους κ.κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αφορμή την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου σε ισόγειο κατάστημα χρωμάτων και άλλων εύφλεκτων ουσιών στην οδό Γούναρη 31-33 στον Πειραιά.

Επιστολή ΕΣΠ προς τους κ.κ Χρήστο Σταϊκούρα, Υπουργό Οικονομικών και Άδωνι Γεωργιάδη, Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων με αφορμή την ευνοϊκή ρύθμιση για τη διατήρηση και το 2023 της επιβολής ανώτατου ορίου (πλαφόν) 3% στις επιτρεπόμενες αυξήσεις ενοικίων επαγγελματικών ακινήτων.

Επιστολή ΕΣΠ προς τα μέλη του σχετικά με την ενημέρωση από την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), που αφορά στην έκδοση της εγκυκλίου 26/2023 του ΚΕΑΟ με θέμα: «Αναβίωση απολεσθεισών ρυθμίσεων ασφαλιστικών χρεών (120 & 72 δόσεις) και ένταξη στη νέα ρύθμιση χρεών της Ενεργειακής κρίσης/ακρίβειας σε έως 36-72 δόσεις», άρθρα 81 και 82 του ν.5036/2023, για ενημέρωσή σας.

Επιστολή ΕΣΠ προς τον Δήμαρχο Πειραιά, κ. Γιάννη Μώραλη, με αφορμή τις έντονες διαμαρτυρίες μελών του Συλλόγου για τη λειτουργία της  Έκθεσης «Κρήτη: η Μεγάλη Συνάντηση και Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας», στο Πασαλιμάνι, στην οποία πέραν των προϊόντων διατροφής, υπήρχαν αρκετά περίπτερα όπου πωλούνταν ψευδοκοσμήματα, λαμπάδες, βιβλία κ.ά., δηλαδή είδη παρόμοια με αυτά που πωλούνται και στα καταστήματα της πόλης.

ΔΤ του ΕΣΠ σχετικά με την επιστολή που απηύθυνε στους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ.κ. Χ. Σταϊκούρα και Α. Γεωργιάδη αντίστοιχα, με αφορμή την ανακοίνωση περί  διεύρυνσης κατά 30% των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για την ένταξη των ευάλωτων ενήμερων δανειοληπτών στο πρόγραμμα επιδότησης της δόσης στεγαστικών δανείων του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Συλλυπητήρια επιστολή ΕΣΠ προς τα μέλη της οικογένειας του Θ. Χαραγκιώνη, εκφράζοντας τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά τους, για την απώλεια του αγαπητού τους πατέρα, αλλά και διακεκριμένου Πειραιώτη επιχειρηματία που ξεχώρισε για την επαγγελματική του διαδρομή, την διορατικότητα και το σημαντικό έργο του.

19.04.2023 |

Ο κ. Θεόδωρος Καπράλος, Πρόεδρος του ΕΣΠ, στο Κανάλι Ένα 90,4 συζητάει για τα αποτελέσματα της καταναλωτικής κίνησης στον Πειραιά κατά τη διάρκεια της πασχαλινής εορταστικής περιόδου.

14.04.2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στην ρ/φ Ενημερωτική Εκπομπή του Νίκου Ανδρίτσου στον ΣΚΑΪ 100,3 FM, στο 12.40′.

09.04.2023 |

Ο Πρόεδρος του ΕΣΠ, κ. Θ. Καπράλος στο “ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ” με τον Τηλέμαχο Σαντοριναίο συζητάει για την πορεία της καταναλωτικής κίνησης, η οποία σημειώνεται κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την