Αρχική » «Φυσική Ισορροπία»: μια νέα δημόσια τοιχογραφία στο Μικρολίμανο

«Φυσική Ισορροπία»: μια νέα δημόσια τοιχογραφία στο Μικρολίμανο

by espireas

Μια νέα δημόσια τοιχογραφία έρχεται να ομορφύνει ακόμα περισσότερο το Μικρολίμανο. Ο Δήμος Πειραιά, συνεργάζεται με την πρωτοβουλία «Γενιά 17» δημιουργώντας μια νέα τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων στην πρόσοψη της Βίλας Ζαχαρίου, με τίτλο: «Φυσική Ισορροπία».

Στην τοιχογραφία προβάλλεται το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης «Κάνθαρος», που υλοποιεί ο Δήμος με επιτυχία τον τελευταίο έναν χρόνο. Παράλληλα,  επικοινωνεί το μήνυμα του Στόχου 12 που έχει θεσπίσει ο ΟΗΕ για Υπεύθυνη Κατανάλωση και Παραγωγή και γίνεται μέρος μιας συνολικής πρωτοβουλίας που ανοίγει τη συζήτηση γύρω από τη σημαντική ατζέντα του ΟΗΕ.

Πέραν της αξίας του μηνύματος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, οι τοιχογραφίες ομορφαίνουν πόλεις, γειτονιές και εγκαταστάσεις συμβάλλοντας στην αναγκαία αλλαγή συμπεριφορών.

Το έργο φιλοτέχνησε η  καλλιτέχνης Λυδία Δημητριάδη.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την