Αρχική » Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και Οργανισμού GEA

Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς και Οργανισμού GEA

by espireas

Συλλογική συμφωνία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς  και του Οργανισμού GEA – Grammo, Απόλλων, Ερατώ – υπογράφηκε χθες Τετάρτη 21 Ιουνίου στα γραφεία του ΕΣΠ, μετά από πρωτοβουλία του Συλλόγου και σχετικές διαπραγματεύσεις, στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει για την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τον Πρόεδρο του ΕΣΠ κ. Νίκο Μανεσιώτη και τον Γενικό Δ/ντή του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης και είσπραξης των συγγενικών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών, τραγουδιστών, μουσικών και παραγωγών κ. Δημήτρη Γιαρμενίτη, παρουσία του Γεν. Γραμματέα του Συλλόγου κ. Θ. Καπράλου και της υπεύθυνης αδειοδότησης δημόσιας εκτέλεσης του Οργανισμού κ. Μ. Μαμάκου.

Η συνεργασία που επετεύχθη σε μια εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκτιμάται ότι θα αποφέρει προφανές όφελος στις πειραϊκές επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών, που κάνουν χρήσης μουσικής, καθώς αφορά ειδικό αμοιβολόγιο, παρεχόμενες εκπτώσεις από 50 έως 85% και άλλους ευνοϊκούς όρους του Οργανισμού αποκλειστικά για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, βάσει των χαρακτηριστικών της δραστηριότητας των επιχειρήσεών τους.

Η συμφωνία θα ισχύσει μέχρι 31 Δεκεμβρίου του 2019.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την