Αρχική » ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

by espireas

Εν όψει της διενέργειας εντατικών ελέγχων από κλιμάκια της Τροχαίας, για την τήρηση του ωραρίου τροφοδοσίας των επιχειρήσεων, υπεραγορών, super markets, αλυσίδες καταστημάτων κ.λπ. στο κέντρο του Πειραιά,  υπενθυμίζουμε ότι:

Σύμφωνα με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, μέχρι τέλους του έτους η τροφοδοσία με φορτηγά αυτοκίνητα ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, θα γίνεται καθ’ όλο το 24ωρο, εκτός των ωρών από 7.00 π.μ. έως τις 10.30 π.μ. καθώς βάσει της μελέτης των μετρητικών στοιχείων της ατμοσφαιρικής ρύπανσης έχει αποδειχθεί ότι η μείωση της αιχμής της κυκλοφορίας θα έχει θετικό αποτέλεσμα στη μείωση της αιχμής της ρύπανσης.

Το μέτρο εφαρμόζεται στις ακόλουθες κεντρικές λεωφόρους και οδούς της πόλης μας:

Ηρώων Πολυτεχνείου, Γρ. Λαμπράκη, Βασ. Γεωργίου, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, 2ας Μεραρχίας, Δ. Γούναρη, Τσαμαδού, Εθν. Αντιστάσεως, 34ου Συντάγματος, Ακτή Μουτσοπούλου, Ακτή Καλλιμασιώτη, Ακτή Θεμιστοκλέους και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Παρακαλείστε για την τήρηση του ως άνω ωραρίου, καθώς στους παραβάτες επιβάλλονται αυστηρά διοικητικά πρόστιμα που φθάνουν μέχρι του ύψους των 400 ευρώ ή και αφαίρεση πινακίδων, βάσει του  Ν.4313/17-12-2014.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την