Αρχική » Τακτική Γενική Συνέλευση – Απονομή τιμητικών διακρίσεων

Τακτική Γενική Συνέλευση – Απονομή τιμητικών διακρίσεων

by espireas

           Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022 με επιτυχία η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, όπου εξετάστηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΠ για την χρονιά που πέρασε και συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θ. Καπράλος, αναφέρθηκε στο πολυεπίπεδο σύνολο εμποδίων και αλληλένδετων σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις εντός μιας οικονομικής διαταραχής με αναταράξεις των εφοδιαστικών αλυσίδων, συνεπακόλουθες ανατιμήσεις στο μεταφορικό κόστος, συνεχείς ανατιμήσεις των πρώτων υλών και ραγδαία αύξηση του ενεργειακού κόστους. Παρόλα αυτά πρόσθεσε «είμαστε αισιόδοξοι για το αύριο, παρά τις όποιες δοκιμασίες, γιατί η ελληνική οικονομία έχει τα εφόδια να ανακάμψει και δική μας ευθύνη είναι να βάλουμε στο «κάδρο» ανάπτυξης και το εμπόριο».

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκε απονομή τιμητικής διάκρισης στον κ. ΄Αρη Μασουρίδη τ. Ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, από τον τ. Πρόεδρο του ΕΣΠ κ. Ν. Μανεσιώτη, σε αναγνώριση της δυναμικής παρουσίας και σημαντικής προσφοράς του στο πειραϊκό εμπόριο και στην επίτευξη των σκοπών του Συλλόγου, καθώς και στην οικογένεια του εκλιπόντος Τάσου Παντελάκη π. Γεν. Γραμματέα του ΕΣΠ, που άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον Εμπορικό Σύλλογο μέσα από την πολυετή, ιδιαίτερα σημαντική και πολυσχιδή προσφορά του στο πειραϊκό εμπόριο.  Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής κ. Β. Κορκίδης.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Δ. Αρμενάκης.

Ακολούθησε ανοικτός διάλογος με τα παρευρισκόμενα μέλη, που επικεντρώθηκαν στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα στο εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον που επιχειρούν.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την