Αρχική » Τέλος στην “Οδύσσεια” της Πειραϊκής Αγοράς πριν την έναρξη της γιορτινής περιόδου, εκτιμούν οι εκπρόσωποι της ΤΡΑΜ Α.Ε.

Τέλος στην “Οδύσσεια” της Πειραϊκής Αγοράς πριν την έναρξη της γιορτινής περιόδου, εκτιμούν οι εκπρόσωποι της ΤΡΑΜ Α.Ε.

by espireas

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου ο Πρόεδρος κ. Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με εκπροσώπους της ΤΡΑΜ ΑΕ και συγκεκριμένα με τους κ.κ. Χ. Βαλσαμάκη, Διευθυντή του έργου, Ηλ. Δαλακούρα μηχανικό εργοταξίου και Κ. Λιανό εργοταξιάρχη, στα γραφεία του ΕΣΠ, στην οποία παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Π. Πολιτάκης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εμπόρων Βιοτεχνών Κερατσινίου κ. Ν. Πέτσας.

Στη συνάντηση εκφράστηκε, για ακόμη μια φορά, η απόλυτη δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου για την μεγάλη καθυστέρηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Πειραιά και έχουν εκμηδενίσει την επισκεψιμότητα της πόλης, ενώ παράλληλα έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε αδιέξοδο. Τέθηκαν αναλυτικά οι πτυχές των προβλημάτων σε όλη την διαδρομή του τραμ και τονίστηκε και πάλι η ανάγκη επίσπευσης και ολοκλήρωσης των έργων, ώστε να επανέλθει το συντομότερο δυνατό η πόλη και η επιχειρηματικότητα στους φυσιολογικούς τους ρυθμούς.

Οι εκπρόσωποι της Τραμ Α.Ε. αντιλαμβανόμενοι τα σοβαρά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί στο τμήμα του Έργου που απομένει να εκτελεστεί, ανέλυσαν τα αίτια των καθυστερήσεων και δεδομένης της στενής συνεργασίας με την Αρχαιολογική Υπηρεσία και ενόψει της έγκρισης των σχετικών αδειών, διευκολύνεται η απρόσκοπτη εξέλιξη των εργασιών έτσι ώστε, όπως ανέφεραν, οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου 2017 και σίγουρα πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς εκφράστηκε η ευχή οι εκτιμήσεις αυτές να γίνουν πραγματικότητα, ώστε η πειραϊκή Αγορά μετά από πολλά χρόνια μεγάλης ταλαιπωρίας, να υποδεχτεί τις γιορτές και τους επισκέπτες σε μια πόλη που δεν θα έχει την εικόνα ενός απέραντου εργοτάξιου.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την