Αρχική » Σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης – Όσο ανακυκλώνεις, κερδίζεις

Σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης – Όσο ανακυκλώνεις, κερδίζεις

by espireas

Yπενθυμίζουμε στους συναδέλφους, ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ξεκινήσει την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Κάνθαρος», ένα σύστημα ανταποδοτικής ανακύκλωσης αποκλειστικά για νοικοκυριά, που βασίζεται στη λογική του, όσο ανακυκλώνεις, κερδίζεις. Η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών γίνεται πόρτα πόρτα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας καταμετράται η ποσότητα οικιακών απορριμμάτων που ανακυκλώνει κάθε νοικοκυριό και αναλόγως θα επιβραβεύεται με εκπτωτικά κουπόνια από επιχειρήσεις της πόλης μας.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να αγκαλιάσετε και να συμβάλλετε στην κοινή προσπάθεια για την προώθηση της ανακύκλωσης, την προστασία του περιβάλλοντος, την επανάχρηση, την κυκλική οικονομία και γενικότερα στη διατήρηση μιας πιο καθαρής πόλης, επιβραβεύοντας με εκπτωτικά κουπόνια όσους από τους πελάτες σας συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Δήμου και αποδεδειγμένα ανακυκλώνουν τα απορρίμματά τους.

Με τον τρόπο αυτό και οι κάτοικοι θα συμμετέχουν πιο ενεργά, αλλά και οι επιχειρήσεις μας θα μπορούν να διαφημίζονται ανέξοδα, να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους και να προβάλλουν την εικόνα τους, μέσω της σύνδεσής τους με μια πολυβραβευμένη περιβαλλοντική λύση.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατφόρμα http://www.e-kantharos.gr/ και με απλά βήματα να εγγράψετε την επιχείρηση σας, ώστε να συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Ευελπιστούμε, πως με τη συμμετοχή όλων μας, θα μετατρέψουμε αρκετούς από τους συμπολίτες μας, σε πιο τακτικούς και πιο αφοσιωμένους πελάτες μας, με στόχο την περαιτέρω τόνωση της τοπικής μας οικονομίας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία καθαριότητας στα τηλέφωνα 2144054621-3, 2132022381-2 .

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την