Αρχική » Συνάντηση Προεδρείου με τον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας

Συνάντηση Προεδρείου με τον νέο Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας

by espireas

Σε ιδιαίτερα φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα ήταν η διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποίησαν χθες Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος Θ. Καπράλος και τα μέλη του Προεδρείου του ΕΣΠ με τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Δημοτικής Αστυνομίας Πειραιά κ. Τ. Μαρκαριάν.

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης ανάληψης των καθηκόντων του νέου Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου να του γνωστοποιηθούν τα προβλήματα που δυσχεραίνουν την λειτουργία των πειραϊκών επιχειρήσεων και αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για την εύρυθμη λειτουργία της πόλης.

Πιο αναλυτικά, τέθηκαν υπόψη του κ. Τ. Μαρκαριάν θέματα όπως το διαχρονικό πρόβλημα του παρεμπορίου, η αναγκαιότητα αστυνόμευσης των χώρων φορτοεκφόρτωσης, η ελεγχόμενη στάθμευση, τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, η κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, το πρόβλημα των αστέγων, ενώ επισημάνθηκε η αναγκαιότητα ενίσχυσης της Δημοτικής Αστυνομίας με ανθρώπινο δυναμικό.          

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την