Αρχική » Συνάντηση με το νέο Καλλιτεχνικό Δ/ντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Συνάντηση με το νέο Καλλιτεχνικό Δ/ντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

by espireas

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση γνωριμίας που πραγματοποίησαν την Τετάρτη 1η Ιουλίου ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με τον νέο καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά κ. Λ. Γιοβανίδη στα γραφεία του ΕΣΠ, στην οποία παρευρέθηκαν η κ. Π. Σιγγίκου υπεύθυνη οργάνωσης παραγωγών και η κ. Μ. Αδαμοπούλου υπεύθυνη γραφείου τύπου του Δημοτικού Θεάτρου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν η δρομολόγηση κοινών δράσεων με πολιτιστικό ενδιαφέρον, μέσα από τη συνέχιση και τη διεύρυνση της δημιουργικής συνεργασίας που έχει επιτευχθεί μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και του Δημοτικού Θεάτρου με στόχο την προβολή της πειραϊκής αγοράς, την προσέλκυση των πολιτών, την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της πόλης, αλλά και την ανάδειξη του Πειραιά, ως πόλη πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Τονίστηκε επίσης η σημαντικότητα του Δημοτικού Θεάτρου ως ένα ζωντανό κύτταρο ανάπτυξης και πολιτισμού στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και η ανάγκη προαγωγής του πολιτισμού και των τεχνών μέσα από την διοργάνωση ξεχωριστών και ποιοτικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

Από την πλευρά του Εμπορικού Συλλόγου αναδείχθηκαν οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και της επισκεψιμότητας στην πόλη και επιβεβαιώθηκε η διάθεση στήριξης των προσπαθειών του νέου καλλιτεχνικού διευθυντή για την περαιτέρω διεύρυνση της πολιτιστικής δραστηριότητας του Δημοτικού Θεάτρου.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την