Αρχική » Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ

Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ

by espireas

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ επισκέφθηκαν την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ε. Κορκίδης και ο Γεν. Γραμματέας του ΕΣΠ κ. Γ. Σωτηρίου.

Η επίσκεψη που είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέμα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ευχήθηκε στον Πρόεδρο  και στα μέλη του Προεδρείου καλή επιτυχία, δύναμη, επιμονή και ενότητα στο δύσκολο έργο τους.

Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου επεσήμαναν το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία της πόλης μας  όλα τα χρόνια της κρίσης, ενώ  συζητήθηκαν και τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει τόσο η πειραϊκή αγορά, ιδίως κατά τη δύσκολη λόγω κορωνοϊού περίοδο, όσο και η πόλη του Πειραιά γενικότερα, ενώ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η αμοιβαία εκτίμηση και αγαστή σχέση που συνδέει τις δύο πλευρές.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την