Αρχική » Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά

Συνάντηση με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά

by espireas

Εποικοδομητική και σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Ν. Μανεσιώτης με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. ΄Αγγελο Κότιο, στην οποία παρευρέθηκαν η Β΄Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο σύσφιξης της σχέσης επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και του Πανεπιστημίου Πειραιά, που αποτελεί ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την πόλη μας, αλλά και νευραλγικό κύτταρο στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τέθηκαν μια σειρά ζητημάτων και προτάσεων σε θέματα συνεργασίας,  αναλύθηκαν μεταξύ άλλων οι δυνατότητες που προσφέρει η κρουαζιέρα για την ενίσχυση της πειραϊκής αγοράς, αλλά και την οικονομική ανάπτυξη του Πειραιά και η ανάγκη σύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιά με τις επιχειρήσεις και την πολιτιστική ζωή της πόλης. Επίσης, συζητήθηκαν οι πιθανές συνέργειες μεταξύ Συλλόγου και Πανεπιστημίου Πειραιώς για την εκπόνηση σχετικών ερευνών, ενώ τέθηκαν και θέματα  αντιμετώπισης των αυξημένων αναγκών του Πανεπιστημίου σε επιπλέον χώρους  για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του.

 

Αποφασίστηκε η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, ενώ και οι δυο πλευρές εξέφρασαν την κοινή τους θέληση για ενδυνάμωση των μεταξύ τους σχέσεων και διατήρηση της καλής συνεργασίας τους, προς όφελος της πειραϊκής κοινωνίας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την