Αρχική » Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδη

by espireas

Σε ιδιαίτερα φιλικό και θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η  συνάντηση του Προέδρου κ. Θ. Καπράλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου Πειραιώς με τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλη Κορκίδη, κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΣΠ στις 21 Οκτωβρίου, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την αγαστή συνεργασία και τη διαχρονική στήριξη του Επιμελητηρίου στον ιστορικό Eμπορικό Σύλλογο του Πειραιά.

Στη συνάντηση, ανταλλάχθηκαν προβληματισμοί σχετικά με νέα οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί λόγω της υγειονομικής κρίσης, οι δυσκολίες και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες στην παρούσα συγκυρία, ενώ συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με τα ειδικά προγράμματα με  πόρους από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Αττικής του ΕΣΠΑ που στοχεύουν στη στήριξη των πληττόμενων από τη ραγδαία μείωση του τζίρου, μικρομεσαίων επιχειρήσεων .

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την πόλη και έχουν σχέση με την τοπική αγορά, όπως οι καθυστερήσεις των έργων τραμ και μετρό,  τα κυκλοφοριακά προβλήματα της πόλης και η ανάγκη υπογειοποίησης της γραμμής του Ηλεκτρικού μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, θέματα σχετικά με το master plan του ΟΛΠ κ.ά.

Τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Πρόεδρο του ΕΒΕΠ και οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν τις άρρηκτες σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας και εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ ΕΒΕΠ και ΕΣΠ.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την