Αρχική » Συνάντηση ΕΣΠ με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Κατσαφάδο

Συνάντηση ΕΣΠ με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κ. Κατσαφάδο

by espireas

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου συνάντηση μεταξύ του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Α΄ Πειραιά & Νήσων κ. Κώστα Κατσαφάδου και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλου, στην οποία συμμετείχε η Β΄ Αντιπρόεδρος του ΕΣΠ κ. Μ. Πιττάκη.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια ανάληψης των νέων καθηκόντων του Υφυπουργού, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπου τα μέλη του προεδρείου, αναφερόμενα στις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν στην πόλη μας, τόσο λόγω του κυκλοφοριακού φόρτου, αλλά και των σύνθετων δραστηριοτήτων του Λιμένα Πειραιά – εμπορευματικός λιμένας, ανέδειξαν την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης της Αστυνομίας και της Τροχαίας Πειραιά με έμψυχο δυναμικό.

Τόνισαν, ότι ιδιαίτερα τη θερινή περίοδο που διανύουμε, όπου αυξάνεται η κυκλοφορία των Ι.Χ. οχημάτων και φορτηγών και οι αφίξεις των επιβατών κρουαζιέρας και ακτοπλοΐας είναι ιδιαίτερα αυξημένες, οι ανάγκες ενίσχυσης της Υπηρεσίας τους με ικανό αριθμό στελεχών είναι εντονότερες από ποτέ, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν άρτια στα αυξημένα καθήκοντα τους και να προσφέρουν αίσθημα ασφάλειας στους κάτοικους, τους εργαζόμενους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης μας.

Επίσης ζητήθηκε από τον Υφυπουργό, ως Βουλευτή Α΄Πειραιά και Νήσων, η στήριξή του στην προώθηση των θεμάτων του πειραϊκού εμπορίου και της πόλης του Πειραιά γενικότερα, όπως η δημιουργία της Ιπποδάμειας Αγοράς Τροφίμων, ως πόλος έλξης τουριστών και επισκεπτών στην πόλη του Πειραιά, η πάταξη του παρεμπορίου, η εκμετάλλευση του τουριστικού αποτυπώματος που προέρχεται από την κρουαζιέρα, κ.ά. τοπικού ενδιαφέροντος ζητήματα, με σκοπό την προβολή της πειραϊκής Αγοράς και την ανάπτυξη της οικονομίας της πόλης.

Ο Υφυπουργός υποσχέθηκε να δρομολογηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της Αστυνομικής δύναμης, ώστε να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι και να παταχθεί το παρεμπόριο.

Τα μέλη του Προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον Υφυπουργό, ενώ και οι δυο πλευρές επαναβεβαίωσαν το άριστο επίπεδο των σχέσεων συνεργασίας τους.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την