Αρχική » Συνάντηση ΕΣΠ με τον Αστυνομικό Δ/ντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Π. Κωστάζο

Συνάντηση ΕΣΠ με τον Αστυνομικό Δ/ντή Πειραιά Ταξίαρχο κ. Π. Κωστάζο

by espireas

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα συνεργασίας ήταν η συνάντηση  που πραγματοποίησαν τη  Δευτέρα 2 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Θ. Καπράλος  με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά Ταξίαρχο κ. Π. Κωστάζο, στην οποία παρευρέθηκαν η Β΄Αντιπρόεδρος κ. Μ. Πιττάκη και ο Αν. Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Μ. Χατζηιωάννου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την επιχειρηματική κοινότητα του Πειραιά και είναι αλληλένδετα με θέματα της πόλης, όπως:

Η παράνομη πώληση προϊόντων στον χώρο της κυριακάτικης αγοράς του Πειραιά με τους παράνομους πωλητές και πολίτες να συνωστίζονται, χωρίς αποστάσεις και  μέτρα προστασίας, καθώς και η ανάγκη καταπολέμησης του παρεμπορίου, μέσω συντονισμένων δράσεων και αποτελεσματικής άσκησης ελέγχων.

Επίσης, θέματα παραβατικότητας και επαιτείας, το κυκλοφοριακό, η κατάληψη πεζοδρόμων και πεζοδρομίων με δίκυκλα, ενώ τονίστηκε η τεράστια σημασία που έχει για τις επιχειρήσεις η εμπέδωση κλίματος ασφάλειας συνδυαστικά με την ανάγκη παραμονής του  αστυνομικού τμήματος και της διεύθυνσης της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης.

Αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν για την συνέχιση και διεύρυνση της κοινής συνεργασίας για την αντιμετώπιση ζητημάτων ευταξίας στην πόλη του Πειραιά, την ασφάλεια, τη διευκόλυνση και την εξυπηρέτηση των πολιτών και των καταστηματαρχών.

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την