Αρχική » Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δ. Μιχαηλίδου και υποψήφια Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων και τον υποψήφιο Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων κ. Α. Βροντάκη

Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δ. Μιχαηλίδου και υποψήφια Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων και τον υποψήφιο Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων κ. Α. Βροντάκη

by espireas

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 10 Μαΐου συνάντηση του Προέδρου Θ. Καπράλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς με την Υφυπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τον υποψήφιο Βουλευτή Α΄Πειραιά & Νήσων κ. Α. Βροντάκη στα γραφεία του ΕΣΠ.

Τα μέλη έθεσαν στην Υφυπουργό ένα πλαίσιο προτάσεων για την εύρυθμη λειτουργία της πειραϊκής αγοράς, οικονομικά, τραπεζικά, θέματα ρευστότητας κ.ά. τονίζοντας την ανάγκη συγκεκριμένων παρεμβάσεων και υιοθέτησης μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε εργασιακά/ασφαλιστικά  θέματα που αφορούν στη μείωση του μη μισθολογικού κόστους των επιχειρήσεων, στην ανάγκη στήριξης των Εμπορικών Συλλόγων μέσω υλοποίησης προγραμμάτων απασχόλησης, καθώς και στην ανάγκη σχεδιασμού δράσεων που να στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των ψηφιακών υποδομών των επιχειρήσεων του εμπορίου, σε συνδυασμό με ενίσχυση δεξιοτήτων του έμψυχου δυναμικού με την επιμόρφωση επιχειρηματιών και εργαζομένων.

Επίσης τέθηκαν υπόψη των υποψηφίων Βουλευτών θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που συνδέονται άμεσα με την πειραϊκή επιχειρηματικότητα, όπως η υπογειοποίηση της γραμμής του ηλεκτρικού μεταξύ Φαλήρου και Πειραιά, η Ιπποδάμεια Αγορά Τροφίμων, η αξιοποίηση δημόσιων κτιρίων, η αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος που προέρχεται από την κρουαζιέρα κ.ά.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ευχήθηκαν καλή επιτυχία και ζήτησαν από τους υποψηφίους την επομένη ημέρα των εκλογών να βρίσκονται στο πλευρό της πειραϊκής επιχειρηματικότητας, ώστε να προωθηθούν και να επιλυθούν τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την