Αρχική » Συμμετοχή ΕΣΠ στην 34η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Συμμετοχή ΕΣΠ στην 34η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, συμμετέχει και φέτος με κοινό περίπτερο με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου στην Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, που διοργανώνει για τριακοστή τέταρτη χρονιά ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, μετά από δύο χρόνια απουσίας από τα πολιτιστικά δρώμενα.

Η 34η Έκθεση Βιβλίου, ξεκινά την Παρασκευή 3 Ιουνίου έως τις 19 Ιουνίου 2022 και θα λειτουργεί καθημερινά από 7.00 μ.μ. έως 11.00 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, για το έργο και τις δράσεις που αναπτύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και οι συμμετέχοντες φορείς σε θέματα ενημέρωσης και στήριξης των ελληνικών εμπορικών επιχειρήσεων.           

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την