Αρχική » Συγχαρητήρια στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά

Συγχαρητήρια στο νέο Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά

by espireas

 

Ο ΕΣΠ με αφορμή την τοποθέτηση του κ. Κ. Σχισμένου ως επικεφαλής της Αστυνομικής Δ/νσης Πειραιά έστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή:

Εκ μέρους και των μελών του Διοικητικού μας Συμβουλίου, σας συγχαίρουμε για την τοποθέτησή σας, ως επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί η άριστη εποικοδομητική συνεργασία που έχει εμπεδωθεί με τους προκατόχους σας και σας γνωρίζουμε, ότι ο Σύλλογός μας θα σταθεί δίπλα σας και θα βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων του να πετύχετε στην κοινωνική και ανθρωπιστική αποστολή σας, προς όφελος των πειραιωτών, της πόλης μας, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα.

Με την ευκαιρία, παρακαλούμε για μια συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να γνωριστούμε και να συζητήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και άπτονται της αρμοδιότητάς σας.

Καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά σας.

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την