Αρχική » Συγχαρητήρια ΕΣΠ στη Δημοτική Αρχή Πειραιά για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον τομέα της ανακύκλωσης

Συγχαρητήρια ΕΣΠ στη Δημοτική Αρχή Πειραιά για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου στον τομέα της ανακύκλωσης

by espireas

Κύριε Δήμαρχε,

Για την απονομή του 1ου βραβείου στον Δήμο Πειραιά από τον Economist για τα προγράμματα και τις δράσεις που υλοποιεί στον τομέα της ανακύκλωσης, σας συγχαίρουμε ιδιαίτερα.

Η κατάκτηση του τιμητικού αυτού βραβείου ως αναγνώριση των προσπαθειών και των πρωτοβουλιών για την προώθηση της ανακύκλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος, αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον Δήμο μας, αναδεικνύει τον πρωτοποριακό τομέα του  και μας κάνει περήφανους.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι δίπλα σας και στηρίζει κάθε προσπάθειά σας, που σκοπό έχει την εξέλιξη και  πρόοδο της πόλης μας .

Παραμένοντας στη διάθεσή σας, για κάθε συνεργασία, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό έργο που επιτελείτε και παρακαλούμε όπως διαβιβάσετε τα ειλικρινή συγχαρητήριά μας και στους άξιους συνεργάτες σας, που έχουν την επίβλεψη των σχετικών προγραμμάτων.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την