Αρχική » Στις 19 Δεκεμβρίου η μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Δημοτικό Θέατρο

Στις 19 Δεκεμβρίου η μεγάλη Συναυλία κατά της φτώχειας από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, στο Δημοτικό Θέατρο

by espireas
Εν όψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων η Ι.Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, μιας και στις 22 Δεκεμβρίου στις 09:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα προσφέρει δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία Κατά της Φτώχειας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλική Καρακώστα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νεκτάριος Σφυράκης και σε μία ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση. Την εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν ο Θανάσης Πάτρας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα πλαισιώσει η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η ουσιαστική συμβολή όλων σε αυτή τη δράση, θα ενισχύσει την προσπάθειά ανακούφισης του ανθρωπίνου πόνου στους δίσεκτους καιρούς που διερχόμαστε και θα διατρανώσει παντού το μήνυμα της ενότητας, της αγάπης και της αλληλεγγύης του ενός προς τον άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (210 41 18 602 και 210 41 18 640) και στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς (210 41 22 625).

Προπώληση Εισιτηρίων: Από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας και από το ticketservices.gr

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την