Αρχική » Στηρίζουμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Στηρίζουμε “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσπάθειας που καταβάλλει «το Χαμόγελο του Παιδιού» για να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες του Οργανισμού και να επιτευχθεί ο μεγάλος του στόχος, για να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο, στηρίζει το σημαντικό έργο του και ανακοινώνει ότι:

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, που διοργανώνεται η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πειραϊκής Αγοράς, θα τοποθετηθεί κουμπαράς του Χαμόγελου του Παιδιού στην Πλ. Τερψιθέας και από ώρα 10.30 π.μ., κατά τη διάρκεια της δράσης «Μαθήματα ποδηλάτου σε μικρά παιδιά από την εταιρεία «Kassimatis Cycling»  που περιλαμβάνει Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές και το ποδήλατο και κλήρωση δώρων, όπως ποδήλατα, κράνη κ.α.

Καλούμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας και τους επισκέπτες – καταναλωτές, να στηρίξουμε από κοινού τα παιδιά που τόσο το έχουν ανάγκη, προσφέροντάς τους λίγη από την αγάπη μας,  αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι σε μία πολύ δύσκολη περίοδο η αλληλεγγύη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο και ειδικά προς τα παιδιά, είναι πραγματικά αναγκαίες.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την