Αρχική » Στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητρόπολης Πειραιώς

Στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητρόπολης Πειραιώς

by espireas

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ επισκέφθηκαν την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Ν. Μανεσιώτης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου κ. Π. Πολιτάκης και ο Ταμίας του ΕΣΠ κ. Α.  Μασουρίδης.

Η επίσκεψη, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στήριξης του φιλανθρωπικού έργου της Ι. Μητροπόλεως Πειραιώς με αφορμή την πρωτοβουλία της για την διοργάνωση της μεγάλης μουσικής εκδήλωσης «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ», την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στον Σεβασμιώτατο, όχι μόνο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αλλά και γενικότερα για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία της πόλης μας στα χρόνια της κρίσης.

Η συνάντηση αποτέλεσε επίσης και μια ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για διάφορα ζητήματα που αφορούν το έργο της  Εκκλησίας, αλλά και τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει η πόλη του Πειραιά, ενώ επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει και η βούληση να συνεχιστεί η ουσιαστική συνεργασία τους προς όφελος όλων.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ προσέφερε αναμνηστική εικόνα.

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την