Αρχική » Επιστολή – πρόσκληση του ΕΣΠ προς τα μέλη για συμμετοχή στον διαγωνισμό της ωραιότερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας

Επιστολή – πρόσκληση του ΕΣΠ προς τα μέλη για συμμετοχή στον διαγωνισμό της ωραιότερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας

by admin

Αρ. Πρωτ. 1506

Πειραιάς,21/11/2023

Προς τα

Μέλη του

Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

_________________________

 

 

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

           Μπαίνοντας σε εορταστικούς ρυθμούς και στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, σας καλούμε να συμμετέχετε στον διαγωνισμό ωραιότερης ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, πέραν των άλλων γιορτινών δράσεων, σε μια κοινή προσπάθεια τόνωσης και προβολής της αγοράς του Πειραιά, αλλά και της πόλης μας.

 

          Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε παρακαλούμε να μας το δηλώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε με e mail, το αργότερο έως την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου. Επίσης, θα πρέπει όταν ολοκληρωθεί ο στολισμός της βιτρίνας σας να μας στείλετε έως τρείς φωτογραφίες και στοιχεία της επιχείρησής σας.

          Οι φωτογραφίες θα παρουσιάζονται OnLine σε μια διαδικτυακή έκθεση και θα δίνεται η δυνατότητα να  ψηφίσει ο κόσμος τις βιτρίνες που του αρέσουν περισσότερο.

          Τα βραβεία θα απονεμηθούν κατά την διάρκεια της μεγάλης συναυλίας που θα γίνει στο πλαίσιο της  «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ» την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

          Για περισσότερες πληροφορίες, θα επανέλθουμε σύντομα.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

            ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ                  ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την