Αρχική » Προς τα Μέλη του ΕΣΠ

Προς τα Μέλη του ΕΣΠ

by espireas

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Βρισκόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με ένα καθολικό lockdown και το κόστος θα είναι βαρύ.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που σηκώνουμε ένα τεράστιο οικονομικό βάρος στους ώμους μας, πρέπει να δείξουμε όλοι την μέγιστη κοινωνική ευθύνη, να ακολουθήσουμε τις εντολές των ειδικών, για να μικρύνουμε το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να βγούμε από αυτή την κρίση και να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή.

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά που μπορεί να οδηγήσουν νομοτελειακά σε νέο κύκλο αναδιάρθρωσης της αγοράς, διατηρούμε όμως την αισιοδοξία μας  επιλέγοντας να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δυσκολίες σε όλα τα επίπεδα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους μαζί, ενωμένους κάτω από μια εθνική προσπάθεια.

Σας καλούμε όλους να μείνουμε ψύχραιμοι, ενωμένοι και πάνω από όλα να διαφυλάξουμε την υγεία της οικογένειάς μας και των γύρω μας και έπειτα να αγωνιστούμε γι’ αυτή της επιχείρησής μας και ας ευχηθούμε και ας προσπαθήσουμε το οικονομικό ντόμινο, που αναμφίβολα θα ακολουθήσει, να είναι στο μέγιστο βαθμό διαχειρίσιμο.

Ο Σύλλογος μας είναι εδώ, να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες και να υποβάλλει συγκεκριμένες προτάσεις στους αρμόδιους για τα επιπλέον μέτρα στήριξης που απαιτούνται, αφού πολλές από τις βεβαιότητες στην οικονομία και την κοινωνία έχουν ήδη κλονιστεί. Θα είμαστε όπως πάντα κοντά στα μέλη μας, με όλα τα μέσα που μας δίνει η τεχνολογία για ενημέρωση και στήριξη, γι’ αυτό μη διστάσετε να μοιραστούμε οποιαδήποτε σκέψη.

Ψυχραιμία, υπομονή, καλή δύναμη και υγεία, για να βγούμε και από αυτό όρθιοι και δυνατοί.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ                 ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την