Αρχική » Προβολή livestreaming τελικού / Στέψη πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών ΟΣΦΠ – ΑΡΗΣ

Προβολή livestreaming τελικού / Στέψη πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών ΟΣΦΠ – ΑΡΗΣ

by espireas

Την Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 & ώρα 19:00, θα προβληθεί ζωντανά από το κανάλι του Ερασιτέχνη (OSFPtv) ο τελικός αγώνας του Πρωταθλήματος του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών απέναντι στην ομάδα του Άρη, που είναι ο τελευταίος αγώνας, μιας και έχουν προηγηθεί δυο νίκες με την ομάδα του Άρη και θα γίνει και η απονομή του τίτλου του Πρωταθλητή μετά τη λήξη του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση αυτή καθώς & την στέψη της ομάδας μας, μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet. Ο προηγούμενος αγώνας του πρωταθλήματος με τον Άρη (19/04/2018) που προβλήθηκε ζωντανά από το κανάλι του Ερασιτέχνη έφτασε τις 16000 προβολές.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη του Συλλόγου ή του OMP επιθυμεί να προβληθεί, μπορεί να  επικοινωνήσει άμεσα με τα γραφεία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. στα τηλ. 210-4190902-4 ή στο fax 210-4111692 , προκειμένου να ετοιμαστούν έγκαιρα τα απαραίτητα γραφιστικά.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον Ολυμπιακό, ειδικά για τα μέλη του Συλλόγου και του OMP, το χορηγικό πρόγραμμα livestreaming έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΧΟΡΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

  1. Sponsor Card κατά την διάρκεια των time out. Κόστος προβολής ανά αγώνα 100€

(Δυνατότητα αποκλειστικότητας ή πολλαπλών χορηγών) /Κυλιόμενο μήνυμα στην οθόνη με στοιχεία χορηγού.

  1. Sponsor Card κατά την διάρκεια της αλλαγής των σετ/περιόδων. Κόστος προβολής ανά αγώνα 100€.

(Δυνατότητα αποκλειστικότητας ή πολλαπλών χορηγών) / Κυλιόμενο μήνυμα στην οθόνη με στοιχεία χορηγού .

  1. Sponsor Card κατά την διάρκεια των ημιχρόνων Κόστος προβολής ανά αγώνα 100€

(Δυνατότητα αποκλειστικότητας ή πολλαπλών χορηγών) / Κυλιόμενο μήνυμα στην οθόνη με στοιχεία χορηγού .

  1. Sponsor Card κατά την διάρκεια της αλλαγής των replay Κόστος προβολής ανά αγώνα 150€ (Μοναδικός Χορηγός).
  2. Στην κεντρική κάρτα του αγώνα που θα χρησιμοποιηθεί εκτός από το event στο YouTube, στο site του ΟΣΦΠ www.osfp.gr αλλά και στα υπόλοιπα social media, instagram, facebook, twitter για να προωθηθεί η μετάδοση. (Δυνατότητα αποκλειστικότητας ή πολλαπλών χορηγών) Κόστος προβολής ανά αγώνα 200€ .
  3. Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα κάτω, δεξιά ή αριστερά από το σκορ του αγώνα, που θα βρίσκεται εκεί σε όλη σχεδόν την μετάδοση. Κόστος προβολής ανά αγώνα 300€ (Μοναδικός Χορηγός).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την