Αρχική » Πλατφόρμες Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς-Κάλεσμα συμμετοχής στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΕΣΠ

Πλατφόρμες Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς-Κάλεσμα συμμετοχής στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΕΣΠ

by espireas

ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την στήριξη και προβολή των πειραϊκών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης της αγοράς της πόλης μας, έχει δημιουργήσει δυο πλατφόρμες:

Ο καταναλωτής,  μπαίνοντας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, μπορεί :
● να περιηγηθεί εικονικά στην αγορά του Πειραιά και στο εσωτερικό των συνεργαζόμενων καταστημάτων
● να δει ενσωματωμένες πληροφορίες, όπως τοποθεσία, πως να επισκεφθεί το κατάστημα μέσω google maps,  τα τηλέφωνα επικοινωνίας, το ωράριο
● να παραπεμφθεί στα social media των επιχειρήσεων (fb, Instagram, youtube)
● στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, εφόσον διαθέτουν
● ακόμα και να κάνει αγορές προϊόντων που βλέπει εντός του καταστήματος.

  • Την πλατφόρμα κινητής εφαρμογής (application) για την πόλη του Πειραιά με στόχευση στους επιβάτες κρουαζιέρας και τους επισκέπτες στην πόλη.

Είναι στη φιλοσοφία ενός οδηγού πόλης για εύκολη μετάβαση στο e shop εάν διαθέτει, FB, instagram κ.λπ. Πατώντας πάνω ο καταναλωτής βλέπει την επωνυμία, το είδος, τα στοιχεία επιχείρησης: Δ/νση, τηλ. επικοινωνίας για απευθείας σύνδεση με κατάστημα ή κράτηση απευθείας για επιχειρήσεις εστίασης, αξιολόγηση για συνολική βαθμολογία από πελάτες μας, το ωράριο λειτουργίας. Πληροφορίες – παρουσίαση καταστήματος τί προσφέρει σε δυο γλώσσες αγγλικά ελληνικά. Προβάλλονται εκδηλώσεις, εμβληματικά σημεία της πόλης, γραμμές μετρό και τραμ με σταθμούς και στάσεις, χρήσιμες πληροφορίες  του Δήμου,  τα Parking του Πειραιά κ.ά.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές στις πλατφόρμες αυτές στις οποίες μπορούν να ενταχθούν όλες τις πειραϊκές επιχειρήσεις -εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις εστίασης, τουριστικές επιχειρήσεις κ.ά.- για να μεταβούν ταχύτερα και αποτελεσματικότερα στην ψηφιακή εποχή, να αποκτήσουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και να ανταποκριθούν καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών τους προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

            Σας καλούμε να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα και το παράθυρο ευκαιρίας που ανοίγουν και να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον συμμετοχής σας σε αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία του ΕΣΠ που, με την ένταξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού επιχειρήσεων, η πειραϊκή αγορά θα ισχυροποιήσει τον μητροπολιτικό της χαρακτήρα και τη θέση της στον ελληνικό εμπορικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του ΕΣΠ: τηλ. 210 4176 318

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την