Αρχική » Περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο του Πειραιά, με θέμα: “Πειραιάς, Ένα συνεχές ανθρώπινο χωνευτήρι”

Περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο του Πειραιά, με θέμα: “Πειραιάς, Ένα συνεχές ανθρώπινο χωνευτήρι”

by espireas

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 19:00 το Ινστιτούτο Μελέτης της Τοπικής Ιστορίας και της Ιστορίας των Επιχειρήσεων (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.), στο πλαίσιο τoυ Ευρωπαϊκού Έργου «Ηarbor Heritage Story Telling – ΗΗST», σας προσκαλεί σε μια περιπατητική ξενάγηση, μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους του έργου μας, στο κέντρο του Πειραιά, με θέμα: “Πειραιάς, Ένα συνεχές ανθρώπινο χωνευτήρι”.

Ο ιστορικός Νικόλαος Μέλιος (Ι.Μ.Τ.Ι.Ι.Ε.) και η Δρ. Ευαγγελία Μπαφούνη (Διευθύντρια Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά), θα σας ξεναγήσουν σε ένα κομμάτι της ιστορίας της πόλης του Πειραιά.

Σημείο συνάντησης: Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνα.

Απαραίτητη η εγγραφή σας (ως τις 24/6/2022), στέλνοντας στο e-mail: itrinquelle@medcenv.org με το όνομα & την ιδιότητά σας.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την