Αρχική » Ο ΕΣΠ καλωσορίζει το Μετρό στον Πειραιά

Ο ΕΣΠ καλωσορίζει το Μετρό στον Πειραιά

by espireas

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την έλευση του μετρό στον Πειραιά, μια κορυφαίας σημασίας εξέλιξη για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, καθώς ένα έργο σκληρών και πολυετών αγώνων της τοπικής κοινωνίας και επιχειρηματικότητας επιτέλους ολοκληρώθηκε.

Το μετρό για τον Πειραιά είναι ένα μέσο με προφανή πολλαπλά οφέλη που, εκτός της οικονομικής ανάπτυξης, της τόνωσης της αγοραστικής κίνησης και της κοινωνικής αναβάθμισης, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος που είναι σημαντικό ζητούμενο της εποχής που διανύουμε, δίνοντας παράλληλα «ανάσες» στο μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα του Πειραιά, του μεγάλου Λιμανιού της χώρας.

Αποτελεί ακόμη έργο ενίσχυσης της εμπορικής και επιχειρηματικής δυναμικής της πόλης μας, που θα συμβάλει καθοριστικά στην μετεξέλιξη της σε μια ευρωπαϊκή μητρόπολη, αλλά και μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ανάδειξη εντυπωσιακών αρχαιολογικών ευρημάτων που περιγράφουν διαχρονικά την ιστορία της και κοσμούν τον σταθμό πρότυπο του Δημοτικού Θεάτρου, καθιστώντας τον ένα ανοικτό μουσείο όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει ιδιαίτερα σημαντικά ευρήματα .

Η σύγχρονη πόλη του μεγάλου Λιμανιού της χώρας ξεδιπλώνεται και γίνεται προορισμός εμπορίου, επιχειρηματικότητας, τουρισμού, πολιτισμού, αθλητισμού και προόδου.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την