Αρχική » Ο ΕΣΠ ζητά στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου, στα πρότυπα της εστίασης και του τουρισμού

Ο ΕΣΠ ζητά στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου, στα πρότυπα της εστίασης και του τουρισμού

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς έστειλε στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Α. Γεωργιάδη  την ακόλουθη επιστολή:

«Κύριε Υπουργέ,
Δεδομένων των νέων εξελίξεων και του κλίματος ανασφάλειας και αγωνίας που υπάρχει στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιθυμούμε να καταθέσουμε την πρότασή μας, ώστε να επιτευχθεί ο κοινός στόχος επιβίωσής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητούμε ένα στοχευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης του λιανεμπορίου, στα πρότυπα της εστίασης και του τουρισμού, ώστε να υπάρξει ισόρροπη και ισότιμη  αντιμετώπισή του.

Άλλωστε οι συνθήκες:

✓ του αδιαθέτου εποχικού εμπορεύματος και

✓ της διασύνδεσης λιανεμπορίου και χονδρεμπορίου που και εκείνο πλήττεται με την σειρά του

διαφοροποιούν τις εμπορικές επιχειρήσεις και κάνουν επιτακτική την ανάγκη στήριξής τους.

Τα σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σε συνδυασμό με την αβεβαιότητα που υπάρχει για τον χρόνο που τελικά θα απαιτηθεί για επιστροφή σε κάποιας μορφής κανονικότητα, απαιτούν νέες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

Κύριε Υπουργέ,

Κάνουμε τεράστιες επιχειρηματικές και υγειονομικές προσπάθειες για να κρατήσουμε τα καταστήματά μας ανοιχτά και γι αυτό θεωρούμε ότι η  προσοχή και η θετική ανταπόκρισή σας, είναι απαραίτητες».

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την