Αρχική » Ο ΕΣΠ εκφράζει την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την επαναλειτουργία της Αγοράς από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Ο ΕΣΠ εκφράζει την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την επαναλειτουργία της Αγοράς από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

by espireas

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εκφράζει την ικανοποίηση του εμπορικού κόσμου για την απόφαση της Κυβέρνησης να ανοίξουν τα εμπορικά καταστήματα από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.

Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία, μέσα από διάλογο, η Κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας για επαναλειτουργία της αγοράς, ώστε να περιοριστούν έστω και σε ένα μικρό βαθμό οι απώλειες που θα έχει η αγορά, ειδικά τη δεδομένη χρονική συγκυρία, όπου η εκπτωτική περίοδος αποτελεί και την τελευταία σανίδα σωτηρίας για το λιανεμπόριο.

Τα καταστήματα του Πειραιά από τη Δευτέρα είναι έτοιμα να καλωσορίσουν και πάλι τους καταναλωτές, τηρώντας με ευλάβεια  όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία και ασφάλεια.

‘Αλλωστε, σύμφωνα και με επίσημα στοιχεία, τα καταστήματα δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του covid-19 και   από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού και στην προστασία της δημόσιας υγείας, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του συγχρωτισμού και την ασφαλή διέλευση των πελατών τους.

Καλούμε τους καταναλωτές να επισκεφθούν την φιλόξενη Αγορά του Πειραιά και να επωφεληθούν από τις μεγάλες εκπτώσεις των πειραϊκών καταστημάτων, που είναι έτοιμα να τους υποδεχθούν και να τους εξυπηρετήσουν με απόλυτη ασφάλεια και  συνιστούμε στους συναδέλφους μας αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων όπως πάντα , προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία και η λειτουργία της αγοράς.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την