Αρχική » Ο ΕΣΠ για την επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας

Ο ΕΣΠ για την επανεκκίνηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας

by espireas

Με αφορμή την ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής του νομοσχεδίου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Εξυγίανση των Ναυπηγείων Ελευσίνας και άλλες διατάξεις αναπτυξιακού χαρακτήρα», ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς δηλώνει τα ακόλουθα:

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας, καθώς μετά από τρία χρόνια αναμονής και πολλές διαβουλεύσεις, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ένας στρατηγικός παράγοντας ανάπτυξης και πρωταγωνιστής της ναυπηγικής βιομηχανίας της χώρας μας, τίθεται σε λειτουργία.

Η επανεκκίνησή τους, που πρόκειται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ναυπήγησης και συντήρησης πλοίων, όχι μόνο από την χώρα μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή,  θα συμβάλλει στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας, στην τόνωση της εθνικής οικονομίας γενικότερα,  στην εξασφάλιση των δεδουλευμένων των εργαζομένων και φυσικά στην τόνωση της απασχόλησης, μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας .

Καθώς η Ελλάδα παραμένει η κορυφαία ναυτιλιακή χώρα στον κόσμο, η εξέλιξη αυτή ανοίγει το δρόμο για την υλοποίηση σημαντικών δραστηριοτήτων και επενδύσεων που, ιδιαίτερα στην παρούσα συγκυρία, είναι πολύ σημαντικές.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την