Αρχική » Ο ΕΣΠ αποχαιρετά τον π. Πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΦΕΡΤΑΚΗ

Ο ΕΣΠ αποχαιρετά τον π. Πρόεδρο ΙΩΑΝΝΗ ΦΕΡΤΑΚΗ

by espireas

Έφυγε από τη ζωή ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΕΡΤΑΚΗΣ, μια ξεχωριστή προσωπικότητα του πειραϊκού εμπορίου, που διετέλεσε Β΄ Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς το διάστημα 1969-1971, Α΄ Αντιπρόεδρος από το 1972 έως το 1974 και εκλέχτηκε Πρόεδρός του το 1975, αξίωμα που διατήρησε έως το 1977.

Εκφράζοντας τα συναισθήματα τόσο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς, όσο και της πειραϊκής επιχειρηματικής κοινότητας, απευθύνουμε στους οικείους του τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια για την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και εκλεκτού μέλους του πειραϊκού εμπορίου, που σφράγισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς.

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την