Αρχική » Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εύχεται στα μελή του με την ευκαιρία των εορτών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς εύχεται στα μελή του με την ευκαιρία των εορτών

by admin

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς απέστειλε στα μέλη του την ακόλουθη επιστολή :  

“Αγαπητές και αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την ευκαιρία των γιορτών, έχουμε τη μεγάλη χαρά να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας απευθύνουμε τις πιο θερμές ειλικρινείς ευχές μας, για μια ευτυχισμένη και δημιουργική Νέα Χρονιά γεμάτη από ευχάριστα γεγονότα, προσωπική και οικογενειακή υγεία, επιτυχίες, πρόοδο και περισσότερα χαμόγελα.

Ευχόμαστε ακόμη να είμαστε ενωμένοι και παρά τις δυσκολίες των καιρών να κρατήσουμε την πίστη και την αισιοδοξία μας, για να δώσουμε κάθε  δυνατή ευκαιρία στις ελπίδες και στα όνειρά μας. Άλλωστε σε έναν χώρο ζωντανό και δυναμικό, όπως είναι το εμπόριο, η νέα χρονιά δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από ένα μήνυμα αισιοδοξίας και τη δέσμευση ότι και το 2017 θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να προσπαθούμε και να δημιουργούμε.

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το νέο χρόνο και νοιώθοντας το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, ας δείξουμε την αλληλεγγύη και την αγάπη μας στο συνάνθρωπό μας και ας καταβάλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, για να αντιμετωπίζουμε τις μικρές και μεγάλες δυσκολίες της καθημερινότητάς μας με υπομονή, επιμονή και ελπίδα. 

Καλά Χριστούγεννα !!   Χρόνια Πολλά !! “

You may also like

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς είναι από τους αρχαιότερους εμπορικούς συλλόγους της χώρας, σύμφωνα με το ιδρυτικό καταστατικό του που έχει ημερομηνία 14 Φεβρουαρίου 1900.

Ο ρόλος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς είναι ιδιαίτερα σημαντικός σήμερα, που βρισκόμαστε ενώπιον μεγάλων προκλήσεων, διεθνών ανακατατάξεων, νέων οικονομικών και τεχνολογικών όρων.

Χρησιμοι Συνδεσμοι

© Copyright espireas.gr | All Rights Reserved  | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την